Karahan Online - Karahan Online Forum - Karahan indir

Karahan Online - Karahan Online Forum - Karahan indir (http://www.karahanonline.org/index.php)
-   Cabal Online (http://www.karahanonline.org/cabal-online/)
-   -   Cabal Online Sorunları ve Çözümleri (http://www.karahanonline.org/cabal-online/69923-cabal-online-sorunlari-ve-cozumleri.html)

Obliviate R4* 01-02-2014 04:07

Cabal Online Sorunları ve Çözümleri
 
Öncelikle arkadaşlar bütün sorunlarınızı bu başlıkta belirtiniz aynı tür sorunları olanlar buraya bakarak çözebilsinler. Yeni çıkan sorunlarıda bu mesaj altında sıralayacağım


▀ Connect This Moment---Oyunda bakım olduğu zamanlar oyun kapalı olur bu yüzden böyle bir uyarı verir.

▀ Eror code hatası alanlar---Bu hata genelde game guard yüzünden olur.Oyuna girmek için kullandığınız cabala sağ tıklayın özellikler deyin xp için hedef bul, vista için dosya konumunu aç idi sanırım oraya tıklayın.Karşımıza çıkan klasördeki game guard klasörünü komple silin tekrar oyuna girmeyi deneyin gameguardı update edecektir büüyük ihtimalle sorun çözülecektir

▀ fail to download server information. restart launcher pl--Bu hata genelde client çok eski ise yapar yada yeni patch gelmiş ise aşırı yoğunluktan clientiniz eski ise yenisini indirip kurun.Güvenlik duvarını kapatın

Failed to set data for 'version' ---Bu sorun vista kullanıcısı bir arkadaşımızda çıkmıştır bunun nedenide nod32 güvenlik programından kaynaklanmıştır.Silin farklı bir güvenlik programı kullanın örneğin;(kaspersky )

Disconnect from server--Bu genelde oyuna girerken yada server değiştirirken olur bu cabalda uzun zamandır olan bir problem bu hatayı verdiğinde bekleyin bir süre servera girecektir.

İd şifre yazıp giriş yap'a tıkladığında oyun kapanıyor ise;
Oyunun kurulu olduğu klasöre girin.launcher isimli klasörün içindeki update klasörünü silin.Cabalmain.exe'yi çalıştırın.Oyun tekrar update edecektir.Başka bir sorununuz yok ise oyuna girecektir.


Oyuna girerken oyun açılır gibi olup kapanıyor ise;

Oyun hiç açılmıyorsa;
Bir çok sorun nod32 yüzünden oluyor bu konuda bir çok arkadaşımızın sorununu nod32yi silerek ve yerine kaspersky internet security kurarak ve güncelleştirmelerini yaparak(kaspersky'nin) çözdük.Önce nod32 kullanıyorsanız onu silip yerine kaspersky yada başka bir virüs yazılımı kurarak deneyiniz.

incisozluk10 02-02-2014 03:57

Oyunu indirip kurdum,sorunsuz patchledi.Launcherdan oyunu başlat dedim ve böyle oldu,

http://imgim.com/9687incia4674228.png

İnternetten bütün .enc uzantılı dosyaların olduğu bir dosyayı upload etmiş biri indirdim onu attım dataya...resimle söylenen dosyada var içinde ama yinede aynı hatayı veriyor.

Oyunu birkaç kez sildim-kurdum ve iki kezde indirdim.Sıkıntı nedir?

Obliviate R4* 02-02-2014 12:04

Alıntı:

incisozluk10 adlı üyeden alıntı (Mesaj 380039)
Oyunu indirip kurdum,sorunsuz patchledi.Launcherdan oyunu başlat dedim ve böyle oldu,

http://imgim.com/9687incia4674228.png

İnternetten bütün .enc uzantılı dosyaların olduğu bir dosyayı upload etmiş biri indirdim onu attım dataya...resimle söylenen dosyada var içinde ama yinede aynı hatayı veriyor.

Oyunu birkaç kez sildim-kurdum ve iki kezde indirdim.Sıkıntı nedir?

Oyunu kurarken antivirüs programı açıksa o dosyanın kurulmasını engelliyor olabilir.Oyunu kaldırıp,antivirüs kapalıyken kurabilirsiniz.

incisozluk10 02-02-2014 01:52

Alıntı:

#Real adlı üyeden alıntı (Mesaj 380049)
Oyunu kurarken antivirüs programı açıksa o dosyanın kurulmasını engelliyor olabilir.Oyunu kaldırıp,antivirüs kapalıyken kurabilirsiniz.

Bende zaten anti-virüs programı bulunmuyor.Oyunlarda sıkıntı yaratıyor diye kullanmıyorum...Ancak görüyorumki olsada olmasada sıkıntı oluyor.Oyunu bilgisayardan kaldırıp tekrar kurdum.Bu sefer başka .enc uzantılı dosyalar söyledi tek tek attım.En son yine ability.enc istedi onuda attım ancak bir sebepten ötürü görmüyor o dosyayı...

Oyunu tekrar indirmek zahmetine katlandım ve bu sefer oyunun setupunu değilde yüklenmiş halini indirdim.Sonuç yine aynı...

incisozluk10 02-02-2014 05:07

Alıntı:

incisozluk10 adlı üyeden alıntı (Mesaj 380069)
Bende zaten anti-virüs programı bulunmuyor.Oyunlarda sıkıntı yaratıyor diye kullanmıyorum...Ancak görüyorumki olsada olmasada sıkıntı oluyor.Oyunu bilgisayardan kaldırıp tekrar kurdum.Bu sefer başka .enc uzantılı dosyalar söyledi tek tek attım.En son yine ability.enc istedi onuda attım ancak bir sebepten ötürü görmüyor o dosyayı...

Oyunu tekrar indirmek zahmetine katlandım ve bu sefer oyunun setupunu değilde yüklenmiş halini indirdim.Sonuç yine aynı...

EDİT:Sorunu çözdüm,sıkıntı indirdiğim siteden kaynaklıymış.Oyunun kendi sitesinde 4 adet site veriliyor indirmek için.Önceden indirdiğim yerine bir başkasından indirince problem çıkarmadı.


Powered by vBulletin Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0